Ομιλία στο 1st International Symposium on Pelvic Surgery

Ομιλία στο 1st International Symposium on Pelvic Surgery

Παρουσίασα μία ομιλία για την επίδραση της εγκυμοσύνης και του τοκετού στο πυελικό έδαφος στο 1st International Symposium on Pelvic Surgery. Έλαβε χώρα στο εξαίρετο Eugenides Foundation στην Αθήνα 3-5 Μαρτίου 2016, συγκέντρωσε τους κορυφαίους ανά την Ευρώπη στο αντικείμενο της Χειρουργικής Πυέλου, Γενικούς Χειρουργούς, Γυναικολόγους, Ουρογυναικολόγους. Διοργανώτρια η InternationalPELVIC SURGERY SYMPOSIUM Society of Pelvic Surgery της οποίας έχω την τιμή να αποτελώ και ιδρυτικό μέλος.
Η ομιλία είναι στα αγγλικά και, αν δεν σας δυσκολεύει η γλώσσα, έχει αρκετό ενδιαφέρον, ασχολείται διεξοδικά με την επίδραση ενός δύσκολου τοκετού στη χαλάρωση του εδάφους της λεκάνης και την μετέπειτα εκδήλωση πρόπτωσης και ακράτειας, και ακολουθούν σχόλια και προτάσεις για την πρόληψη και αποφυγή ανάλογων επιπλοκών.

 

 

 

SPEECH SYMPOSIUMΤο συνέδριο ήταν μοναδικής ποιότητας για τα ελληνικά δεδομένα και ευχαριστώ για την τιμή τον Κο Σάββα Παπαγρηγοριάδη, Πρόεδρο της Society, Senior Lecturer at King’s College Hospital London και Διευθυντή του Department of Colorectal Surgery and Pelvic Floor Lab at Athens Medical Centre.
Μπορείτε να δείτε την ομιλία στο youtube, στο προσωπικό μου κανάλι, στη θέση

Aλέξανδρος Καλογερόπουλος

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes