Η Βίβλος της Εγκυμοσύνης, ένας πλήρης οδηγός

Η Βίβλος της Εγκυμοσύνης, ένας πλήρης οδηγός

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Χρήσιμο και φιλικό προς τον αναγνώστη βιβλίο, τόσο πλήρες και ολοκληρωμένο που του αξίζει το πομπώδες όνομα “Βίβλος”. Απόλαυσα την επιστημονική του επιμέλεια αν και χρειάστηκε να προσαρμόσω αρκετά κεφάλαια από την αγγλική στην ελληνική πραγματικότητα. Προφανώς το συστήνω ανεπιφύλακτα και το προσφέρω στις έγκυες που επισκέπτονται το ιατρείο μας. Ας το διαφημίσω λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου αν και έχει τα τελευταία χρόνια εισπράξει εξαιρετικές κριτικές. Σας παραπέμπω στην ιστοσελίδα του εκδότη και τα σχετικά σχόλια των αναγνωστριών:

http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=22014

Ένας πλήρης και λεπτομερής οδηγός για το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας! Συμπυκνώνοντας την πείρα μιας ομάδας ειδικών υπό την καθοδήγηση ενός μαιευτήρα, το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει αξιόπιστες συμβουλές για όλα τα θέματα της εγκυμοσύνης, από την προγεννητική φροντίδα μέχρι τις ανάγκες του νεογέννητου, τρισδιάστατες φωτογραφίες που απεικονίζουν την ανάπτυξη του εμβρύου από εβδομάδα σε εβδομάδα, αλλά και ένα κεφάλαιο ειδικά αφιερωμένο στους μπαμπάδες, με σκοπό να τους προετοιμάσει για την εγκυμοσύνη και όσα επακολουθούν. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εννέα συναρπαστικών μηνών, Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε άριστη υγεία και ευεξία, και να προσφέρετε στο μωρό σας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ – ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

10 ΓΝΩΜΕΣ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ βαθμολογία αναγνωστών : 5/5

 • avatar

  Σοφια Ανδρουλακη Κανακη

  Βαθμολογία : 5/5

  Ο πιο σωστός, κατανοητός και λεπτομερής οδηγός για νέες έγκυες και μαμάδες!!!

 • avatar

  ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

  Βαθμολογία : 5/5

  Φανταστικό βιβλίο που σε ενημερώνει για πολλά που θα αντιμετωπίσεις τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης σου έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι με το παραμικρό. Καταλαβαίνεις ακριβώς τι συμβαίνει στο σώμα σου και στο μωράκι που έχεις στην κοιλίτσα σου.

 • avatar

  ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

  Βαθμολογία : 5/5

  Καταπληκτικό βιβλίο. Με βοήθησε και στις δύο εγκυμοσύνες μου να καταλάβω τί μου συμβαίνει σε κάθε μήνα-γιατί ήταν εντελώς διαφορετική η μία εγκυμοσύνη από την άλλη- και έτσι με βοήθησε να συνεργαστώ καλύτερα με το γιατρό μου. Ακόμα και μετά τον τοκετό είναι χρήσιμο αφού παρέχει πληροφορίες και συμβουλές τόσο για τη λοχεία όσο και για τη φροντίδα του νεογνού. Το έχω κάνει δώρο σε δύο φίλες μου και σήμερα θα το αγοράσω και για μία ακόμα.

 • avatar

  Maria Efstratiou

  Βαθμολογία : 5/5

  Εξαιρετικό βιβλίο!!!

 • avatar

  Έλενα Λαμπροπούλου

  Βαθμολογία : 5/5

  Απλά…άριστο! Είχα διαβάσει και άλλα βιβλία στην αρχή της εγκυμοσύνης, όμως αυτό είναι το πιό χρήσιμο. Περιλαμβάνει τα πάντα και είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί! Μου το χάρισε ο κουνιάδος μου και σίγουρα το συστήνω ανεπιφύλακτα.

 • avatar

  Ζέττα Αποστολοπούλου

  Βαθμολογία : 5/5

  Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο βιβλίο που σε βοηθάει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όπως επίσης και ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ είναι πάρα πολύ καλό!!!!

 • avatar

  Βασιλική

  Βαθμολογία : 5/5

  Το βιβλίο αυτό μου το χάρισε πρόσφατα η καλύτερή μου φίλη καθώς είμαι στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης μου και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον! Είναι πληρέστατο και λεπτομερέστατο και καλύπτει όλο το φάσμα των θεμάτων. Το πιο σημαντικό όμως θεωρώ ότι είναι το γεγονός ότι δίνει απαντήσεις ακόμα και στα πιο περίεργα ερωτήματα και απορίες που μπορεί να έχει μια μέλλουσα μητέρα! Και βέβαια αναφέρεται και στον μπαμπά ο οποίος μπορεί να έχει ενεργό συμμετοχή τελικά καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γυναίκα!

 • avatar

  ΕΥΗ

  Βαθμολογία : 5/5

  Καταπληκτικό! Με βοήθησε απίστευτα κι ήξερα τα πάντα, πριν μου τα πει ο γιατρός μου!

 • avatar

  Οιχαλια

  Βαθμολογία : 5/5

  Το απέκτησα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και το βρήκα υπέροχο! Έχω δύο παιδιά και ειλικρινά, δε χρειάστηκε ποτέ να διαβάσω τίποτα άλλο, ούτε ως εγκυμονούσα, ούτε ως νέα μητέρα. Το καλύτερο δώρο για τη μέλλουσα μαμά, πολύ περισσότερο αν τη θεωρείτε φοβητσιάρα!!!!!

 • avatar

  ΚΑΤΡΙΝΑΚΗ ΠΑΙΝΕΣΗ ΕΛΕΝΗ

  Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο που αξίζει να το έχει κάθε γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Είναι πάρα πολύ κατατοπιστικό για όλες τις φάσεις της εγκυμοσύνης και όχι μόνο. Η υψηλή ποιότητα γραφής του το κάνει να είναι κατανοητό και ευχάριστο σε όλους.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes